Discuri Diamantate

Afiseaza: 1-24 din 37 produse

 Filtre

Discuri Diamantate

 

Când majoritatea oamenilor își imaginează un fierăstrău electric, ei imaginează un disc de metal cu dinți ascuțiți care se învârt cu viteză incredibilă și se taie prin bucăți de cherestea. Există însă niște discuri ferăstrău care folosesc dinți ascuțiți: discuri diamantate. Aceste  speciale se învârt în jurul la fel ca alte discuri de ferăstrău, dar funcționează destul de diferit. Și, în mod natural, discurile diamantate tăie prin materiale foarte diferite față de cele tăiate cu discurile de ferăstrău standard. 

Deci, ce taie discurile diamantate? În acest articol, răspundem la această întrebare și aruncăm o privire la modul în care aceste discuri speciale își fac treaba.În introducere, am spus că discurile diamantate e funcționează diferit față de discuri de ferăstrău metalice obișnuite. Deși folosim cuvântul „tăiat” în mod larg în majoritatea articolelor, adevărul este că discurile diamantate nu se tăie deloc - se macină. Un disc diamantat este de fapt doar un miez rotund de oțel a cărui margine este acoperită cu particule minuscule de diamant, cu un fel de "lipici" metalic moale pentru a le ține împreună. 

Mai devreme am spus că diamantele sunt speciale datorită capacității lor de a zgâria lucrurile și că este în esență cum funcționează aceste discuri. Când tăiați o bucată de piatră, de exemplu, fiecare particulă minusculă de diamant zgârie piatra când se învârte în jurul discului. În câteva secunde, milioane dintre aceste mici particule au făcut milioane de mici zgârieturi care în cele din urmă trec până la capăt prin bucata de piatră. Vedem că ceea ce a fost odată o singură bucată de piatră este acum două bucăți mai mici de piatră și spunem că piatra a fost tăiată. Însă din punct de vedere tehnic, nu a fost implicată nicio tăiere. De aceea, discurile diamantate trebuie să aibă dinți ascuțiți și puteți face față acestor discuri cu mai puțin risc de a vă tăia.

Discurile de diamant sinterizate (lipite cu metal) diamante sinterizate și mai multe straturi de diamante impregnate în matricea metalică. Diamantele sunt cuptoare sintetizate într-o matrice formată din fier, cobalt, nichel, bronz, cupru, tungsten, aliaje ale acestor pulberi sau alte metale în diferite combinații. Instrumentele cu diamante lipite de metal sunt „impregnate” cu diamante. Materialele compactate sunt apoi presate la cald sau sintetizate până la densitate completă.  

Se poartă uniform și sunt cunoscuți pentru viața lungă și consecvența. Și reprezintă cea mai bună valoare și performanță pe tăietură. Nici o altă lipire nu utilizează atât de bine durabilitatea extremă a diamantelor ca abraziv. Este posibil să variați și să controlați rezistența metalului într-o mare măsură, menținând în același timp durata de viață maximă discurilor.

 

Disc Diamantat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!