CR2032

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Baterii pentru ceas

Ceasurile de mana sunt alimentate in mod normal cu ajutorul uneia sau mai rar a doua baterii cu buton / moneda, a caror durata de viata este in general limitata. Inlocuirea bateriilor vechi cu cele noi se realizeaza in general conform recomandarilor oferite de producatorul de cesuri, pentru ca durata de viata a acestora si a bateriilor sa fie cat mai lunga. Insa, gasirea tipului si a modelului specific de baterie poate crea diverse confuzii avand in vedere faptul ca sunt utilizate diferite etichete de catre anumite branduri, care creaza confuzii in randul cumparatorilor. De asemenea, o alta varianta care ajuta la prelungirea duratei de viata a bateriilor este utilizarea oxidului de argint care prelungeste timpul de functionare a ceasului pe o singura baterie.
In locul de bateriilor cu argint / oxid de argint / monede alcaline, pentru unele ceasuri se utilizeaza baterii neincarcabile cu litiu, foarte eficiente de altfel.

Tipuri de baterii recomandate
Printre cele mai recomandate tipuri de baterii sunt cele alcaline. Bateriile alcaline sunt caracterizate ca fiind baterii cu celule buton / moneda alcalina, baterii fiabile si ieftine, sigure si eficienta. Tensiunea nominal a acestor baterii este de 1,5 volti, insa pe masura ce este utilizata tesiunea ajunge sa scada rapid.
Insa, capacitatea reala depinde in general de tensiunea de intrerupere a ceasului pe care il utilizati. Ceasurile de mana necesita adesea o tensiune constanta si de altfel ridicata, ceea ce determina o capacitate nominala destul de mica. In acest caz fiind necesara schimbarea constata a bateriilor. Insa, in conditiile in care bateriile alcaline sunt utilizate pentru dispozitive care tolereaza excelent tensiunea scazuta a bateriei, capacitatea nominala va fi automat mai mare, astfel incat acest dispozitiv nu va necesita baterii noi in curand.
In cazul bateriilor pentru ceas, perioada de valabilitate variaza de la un producator la altul m insa in general, bateriilor alcaline au un termen de valabilitate de minim 5 ani.

Oxid de argint
Un alt tip de baterii care sunt recomandate si la mate cautare sunt bateriile cu celule de buton / moneda de oxid de argint, tipul popular de baterii specific ceasurilor de mana, care nu sunt scumpe, termenul de valabilitate este de minim 10 ani, iar tensiunea este una constanta in timpul functionarii, simiara cu cea a bateriilor alcaline.

Casaidea.ro
Daca va intrebati unde puteti gasi astfel de baterii, ei bine, casaidea.ro este mereu la dispozitia dumneavoastra cu cele mai noi, inovative si calitative produse, special concepute conform doritelor dumneavoastra.
Din aceasta categorie fac parte si bateriile pentru ceasuri, din gama Grundig, disponibile la set si preturi absolut exceptionale. Formatul bateriilor este CR2032.
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa accesati site-ul official al magazinului online casaidea.ro unde veti fi preluat de unul din operatorii nostri.

Baterii ceas

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!