Cleme Prindere & Accesorii Tamplarie

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Cleme Prindere & Accesorii Tamplarie


In sectorul de tamplarie o mare parte din lucrarile efectuate necesita instrumente speciale. Desi un tamplar are mai multe sanse sa utilizeze instrumente pentru prelucrarea lemnului pentru a face usile si a construi obiecte, este posibil ca un tamplar sa fie necesar sa utilizeze, de asemenea si instrumente pentru prelucrarea lemnului. 

Instrumentele necesare pentru tamplaria manuala sunt in principal cele pentru masurare, taiere, barbieritul si frezare. In timp ce instrumentele de tamplarie sunt conceptual simple, ele trebuie sa fie precise si de calitate. 

Instrumentul mereu de incredere, care ofera multe variatii, dar toate servesc unui scop comun este un fierastrau. Fierastraul manual este cel preferat de tamplarii, deoarece pot controla taierea in timp ce produc un finisaj excelent. Deoarece acest instrument are multe variante, fierastraul manual este intotdeauna un instrument util  oricarei persoane. 

Clemele sunt foarte utile in industria tamplariei. Acestea sunt folosite pentru a fixa si prinde bucati de lemn si cherestea, astfel incat mainile dvs. sa poata fi libere pentru a taia sau efectua alte sarcini de prelucrare a lemnului mai eficient. Sunt disponibile in mai multe dimensiuni, modele si stiluri, astfel incat sa le puteti atasa pe diferitele suprafete de lucru.
Pe langa uneltele prezentate mai sus, gama de instrumente pentru tamplarie este larga, iar fiecare unealta isi are rolul ei bine stabilit si stiut de fiecare tamplar.


Cleme Prindere & Fixare

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!