Capsator Pneumatic

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Capsator Pneumatic

 

Un capsator pneumatic sau un pistol cu capse pneumatice este o masina manuala folosita pentru a introduce capse metalice grele in lemn, plastic sau zidarie, totul fiind realizat cu ajutorul presiunii aerului. Un capsator pneumatic este un instrument care se foloseste frecvent in industria constructiilor.  Beneficiaza de un tragator si un cartus. Capsatorul pneumatic este unul dintre cele mai puternice capsatoare. Capsatoarele pneumatice, dupa cum probabil v-ati si dat seama, sunt echipamente si instrumente grele care ajuta la finalizarea sarcinii mai usor si in mult mai putin timp. 

Capsele sunt conduse rapid si precis in forta de munca. Capsatoarele pneumatice sunt modele foarte intense care sunt utilizate de expertii care lucreaza in domeniul dezvoltarii si asamblarii. Puterea din capsatoare este asigurata prin aer, prin urmare, acestea pot  fi utilizate continuu mai mult timp, fara a fi de asteptat sa se opreasca. Capsatoarele pneumatice pot bate lejer capsatoarele electrice in ceea ce priveste libertatea de miscare. De asemenea, in ceea ce priveste puterea instrumentelor de acest tip, acestea sunt de departe cele mai puternice capsatoare. Aceste capsatoare grele pot fi utilizate in foarte multe aplicatii. In ciuda tuturor avantajelor, modelele pneumatice sunt foarte mari si sunt mai scumpe. Capsatoarele pneumatice sunt foarte periculoase de utilizat atunci cand se folosesc elemente de fixare mai mari. Ele prezinta riscul de a provoca daune mari in cazul unei accidentari. Expertii sunt vazuti intotdeauna purtand manusi si alte echipamente sau accesorii de siguranta in timpul utilizarii unui capsator pneumatic. 
Cel mai important avantaj al utilizarii capsatorului pneumatic este puterea prin care functioneaza acesta. Capsatoarele pneumatice au fost cunoscute ca fiind cele mai puternice capsatoare. Capsatoarele au facut usor ca sarcini complexe sa fie finalizate foarte usor. Prin urmare, puterea este unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii capsatoarelor pneumatice.
 
Capsatoarele pneumatice sunt inca usoare in comparatie cu alte tipuri de capsatoare. Prin urmare, aceasta caracteristica a capsatoarelor pneumatice ne permite sa actionam liber capsatorul, ceea ce inseamna ca acele capse nu sunt legate, in ceea ce priveste libertatea de miscare. 

Capsatoarele pneumatice sunt foarte versatile in natura. Acest lucru inseamna ca pot accepta o gama mai larga de capse in comparatie cu alte capsatoare. Aceasta acceptare permite utilizarea capsatoarelor pneumatice pentru o varietate de produse. Prin urmare, putem obtine o multime de lucrari efectuate doar de un singur tip de capsator.
 
Urmatorul punct important din lista de avantaje este reprezentat de durabilitatea capsatorului. Prin urmare, capsatoarele pneumatice sunt foarte durabile si au castigat popularitate in randul diferitelor industrii in scopuri de aplicare.

 

Capsator Pneumatic Pentru Cuie si Capse

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!