Capete de prindere pentru biți

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Capete de prindere pentru biti

Capetele de prindere pentru biti sunt realizate atat pentru utilizare manuala, cat si pentru impact. Acestea sunt realizate, in general, dintr-o bucata completa de material. Cu toate acestea, unele capete de biti ale soclului au un bit alcatuit dintr-un material diferit de corpul soclului fixat permanent la locul sau. Acestea sunt considerate, de asemenea, socluri dintr-o singura bucata.
Cele proiectate pentru utilizarea la impacturi mari vor fi realizate integral din crom molibden, in timp ce altele produse pentru utilizare manuala vor fi de obicei din crom vanadiu. Capetele de prindere pentru biti manuali sunt alcatuiti dintr-o bucata si vor avea fie o acoperire cromata, fie o combinatie de crom si oxid negru. Cromul ofera o protectie la coroziune ceva mai buna, dar poate produce uzuri rapide, astfel incat oxidul negru este uneori folosit pe partea de biti a soclului.
Capetele de prindere pentru biti de impact au o canela in jurul partii exterioare a capatului de actionare, ceea ce este pentru un inel de retinere si o gaura in aceasta canelura pentru montarea unui stift. Acestea au un finisaj industrial cu oxid negru in loc de finisajul crom gasit pe alte prize. Acest finisaj, spre deosebire de crom, va fi mai rezistent asupra impactului sau vibratiilor mari, astfel ajuta la mentinerea protectiei impotriva coroziunii uneltei.
Capetele de prindere pentru biti de impact sunt, de obicei produsi dintr-o singura piesa datorita bitului si corpului soclului, ambele trebuind sa fie realizate din molibden crom si ambele necesitand un finisaj cu oxid negru. Doar biti de soclu de impact industrial mari sunt realizati din doua bucati, unde exista o economie de costuri pentru a putea inlocui doar un bit uzat in locul intregului bucs de soclu. Capetele de prindere pentru biti de impact sunt disponibili sub forme hexagonale, Torx, spline si multe altele.
Forma hexagonala este cea mai frecvent intalnita. Bitii de actionare hexagonala pot varia ca dimensiuni de la 1,5 mm pana la 32 mm, desi sunt disponibile dimensiuni specializate mai mari. Acest tip de biti de soclu vor fi adesea denumiti soclu in-hex.
Capetele de prindere pentru biti hex hex sunt, in esenta, aceleasi cu prizele in-hex, dar capatul bitului cheii hexagonale este rotunjit ca o minge. Aceasta caracteristica permite bitului de priza sa se localizeze in capul de fixare la unghiuri de pana la 30 de grade, permitand accesul la capetele de fixare situate in zone dificile de atins si spatii limitate.
Capetele de prindere pentru biti, sunt accesorii necesare pentru surubelnite, iar datorita formei si lungimii acestora, le puteti folosi chiar si in cele mai dificle locuri.

Suport cap bit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!