Blocator & Solutie Blocare Suruburi

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Blocator & Solutie Blocare Suruburi


Subcategoria “ Fixator pentru suruburi, buloane si piulite ” este o subcategorie destinata persoanelor care au nevoie de o solutie pentru a preveni desprinderea sau desurubarea piulitelor sau a suruburilor. 

In aceasta subcategorie se afla produse care sunt indispensabile cand vine vorba de imbinarea si fixarea suruburilor, buloanelor si a piulitelor. Solutiile din aceasta grupa sunt foarte durabile si rezista si la temperaturi inalte.

Aceste solutii se pot folosi in diferite domenii sau locuri precum: tamplarie, service-uri auto, constructii, reparatii de orice tip ( daca este nevoie de fixarea suruburilor, buloanelor sau piulitelor), etc. 

Este bine sa stiti ca solutiile din aceasta subcategorie se solidifica si impiedica desfacerea imbinarii odata ce a fost aplicata pe piesele metalice care necesita o fixare.

De ce este bine sa utilizati produsele din aceasta subcategorie cand vine vorba de fixarea suruburilor, buloanelor si a piulitelor? Toate solutiile pentru fixare din aceasta grupa te ajuta sa economisesti timp si sa fi eficient in acelasi timp. Fiind o solutie foarte puternica pentru fixare, orice surub, bulon si piulita nu o sa se desprinda sau o sa se desurubeze. 

In locurile in care au fost utilizate aceste solutii nu se mai demonteaza piesele. Asigura o durabilitate si o rezistenta la slabire si vibratii cand vine vorba de imbinarile cu cuie, suruburi, piulite si buloane. 

Solutiile de fixare nu sunt afectate de uleiuri dupa uscare. Temperaturile  la care rezista solutiile din aceasta subcategorie sunt cuprinse intre -50°C si +140°C. Aceasta subcategorie detine solutii care sunt adezivi anaerobi.
Solutiile din aceasta subcategorie ajung la capacitatea maxima de sustinere in aproximativ 30 de minute de la utilizare. Sunt rezistente la spargeri.

Subcategoria “ Fixator pentru suruburi, buloane si piulite “ detine produse si solutii care nu polueaza apa potabila si nu sunt toxice. Produsele din aceasta subcategorie se folosesc si la inchiderea rosturilor de pana la 0,25mm.

Produsele din aceasta arie au un scop general si dupa utilizarea lor, obiectele ce au fost fixate se pot desface cu ajutorul unei surubelnite, chei sau alte instrumente manuale. Produsele din aceasta arie se folosesc pentru suruburi de marimea M6 pana la M20.

Daca solutiile din aceasta subcategorie se folosesc pe produse precum zinc, aluminiu, otel inoxidabil sau aluminiu pur, solidificarea solutiei se poate marii. 

Aceste produse nu se utilieaza pe suprafete din plastic. Produsele din aceasta subcategorie iti rezolva toate problemele legate de vibratiile sau defiletarea suruburilor, buloanelor, cuielor sau piulitelor.

Odata ce ai utilizat un produs din aceasta arie o sa economiesti timp, deoarece solutiile pentru fixare sunt foarte rezistente la socuri, temperaturi ridicate cat si scazute, uleiuri, etc. Acest lucru va asigura faptul ca acele probleme cu vibratiile sau defiletarile suruburilor sau a altor elemente de legatura, nu isi vor mai face aparitia.

 

Blocator & Fixator Suruburi

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!