Betoniere

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Betoniere - Betoniera MIX160 Scheppach 5908405901, 160 L, 650 W
-36%
Betoniere - Betoniera MIX140 Scheppach 5908404901, 140 L, 550 W
-36%

 

 

2.599,23 Lei 1.663,51 Lei
TVA inclus
1
Betoniere - Betoniera GBM 130 Gude 55451, 130 L, 550 W
-39%
2.915,42 Lei 1.778,40 Lei
TVA inclus
Betoniere - Betoniera GBM 160 Gude 55456, 160 L, 800 W
-39%
3.554,77 Lei 2.168,41 Lei
TVA inclus
1

Betoniere Profesionale


Stephen Stepanian a dezvoltat si a aplicat pentru a breveta primul mixer de tranzit motorizat la inceputul secolului XX, in efortul de a inlocui o betoniera trasa de cai folosita la acea vreme. Paletele din lemn agitau amestecul in timp ce rotile carutei se intoarceau, dar designul era cu o utilizare limitata - era greoi si lent. La fel se poate spune insa despre motoarele si camioanele din acea perioada. Insa pe la mijlocul secolului XX, motoarele si constructiile cu sasiu de camioane au prins nevoia unui vehicul robust, capabil sa proceseze mii de kilograme de beton umed. Pe masura ce boom-ul constructiilor dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial a intrat in plina desfasurare, camioanele mixer au intrat in drepturi.
In ceea ce priveste toate materialele, calitatea betonului este determinata de microstructura acestuia. Microstructura sa este determinata de compozitia sa, de conditiile de intarire, precum si de metoda de amestecare si conditiile de amestecare utilizate la prelucrarea betonului. 
Procedura de amestecare include tipul mixerului, ordinea introducerii materialelor in mixer si energia amestecarii (durata si puterea). Pentru a controla capacitatea de lucru sau reologia betonului proaspat, de exemplu, este important sa se controleze modul in care betonul este prelucrat in timpul fabricatiei. 

In plus, vor fi examinate avantajele si dezavantajele diferitelor mixere si metode de amestecare si aplicarea acestora. De asemenea, va fi prezentata o revizuire a metodelor de amestecare a calitatii betonului produs si a unor proceduri utilizate pentru a determina eficacitatea metodelor de amestecare.  

Pentru a determina metoda de amestecare cea mai potrivita pentru o anumita aplicatie, factorii care trebuie luati in considerare includ amplasarea santierului (distanta fata de fabrica de lot), cantitatea de beton necesara, programul de constructie (volumul de beton necesar pe ora) si cost. 
O betoniera este foarte importanta deoarece  iti poate oferi o munca mult mai usoara, dar si o calitate mai buna a betonului realizat prin intermediul acesteia.

Cu toate acestea, principalul considerent este calitatea betonului produs. Aceasta calitate este determinata de performanta betonului si de omogenitatea materialului dupa amestecare si plasare.  

Ar trebui sa existe o metodologie pentru a determina calitatea betonului produs, dar in literatura de specialitate s-au gasit doar cateva metode si o singura incercare de standardizare. Metodologia de determinare a calitatii amestecului de beton este adesea denumita masurarea eficientei mixerului.  

Parametrii de eficienta ai unui mixer sunt afectati de ordinea in care diferitii constituenti ai betonului sunt introdusi in mixer, tipul de mixer si energia de amestecare (putere si durata) utilizate. 

Exsita doua tipuri principale de betoniere, acestea sunt: Doua tipuri principale de mixer pentru loturi se pot distinge prin orientarea axei de rotatie: orizontala sau inclinata (mixere cu tambur) sau verticala (mixere cu tigaie). Malaxoarele cu tambur au un tambur, cu lame fixe, care se roteste in jurul axei sale, in timp ce mixerele pot avea fie lamele, fie tamburul rotind in jurul axei.

 

Betoniere

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!