Baterii AA

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Baterii & Acumulatori AA

 

Bateriile de tip AA, dar si cele tip AAA, sunt cu siguranta printre cele mai cunoscute si mai utilizate tipuri de baterii de catre majoritatea oamenilor. Insa, la ora actuala, pe piata exista mai multe tipuri de baterii AA si AAA, precum:
 

  •  Baterii cu litiu
  •  Baterii cu hidrură de metal nichel
  •  Baterii cu ioni de litiu
  •  Baterii alcaline


De atfel, o baterie tip AA este compusa dintr-o celula electrochimica, care poate fi reprezentata fie de o baterie primara, adica una de unica folosinta, fie de una secundara, adica reincarcabila. Tensiunea terminalului, capacitatea si debitele practice de descarcare depind strict de chimia celulelor. Insa, in ciuda acestora, dispozitivele proiectate pentru celulele AA vor lua de obicei numai 1,2-1,5 V, exceptand cazul in care este specificata capacitatea de producator.

Casaidea.ro
Magazinul online casaidea.ro pune la dispozitia dumneavoastra o intreaga gama de baterii tip AA, special concepute pentru dispozitivele dumneavoastra. In ceea ce priveste brandul bateriilor disponibile site-ul official al magazinului online casaidea.ro, predomina cu precadere brandul duracel si grundig.

Duracel
Brandul duracel este foarte cunoscut la ora actuala pe piata din Romania, este un brand extrem de promovat la scara larga si de asemenea, cel pentru care opteaza majoritatea persoanelor. Brandul si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului, tocmai de aceea este printre cele mai cautate.
In ceea ce priveste bateriile tip AA, se pare ca brandul duracel este in topul cautarilor in ultimii ani. De altfel, pe site-ul oficial al magazinului online casaidea.ro gasiti aceste produse la preturi promotionale si mai mult decat atat produsele se pot achizitiona fie separat, fie la set. Preturile sunt acceptabile si accesibile pentru toata lumea.

Grundig
Brandul grundig este si el foarte cautat pe piata din Romania, a caror produse sunt extreme de eficiente. Acelasi lucru este valabil si in cazul bateriilor tip AA, care functioneaza la capacitate maxima pe o perioada indelungata de timp. Este un brand cautat si accesat de foarte multe persoane. 

De asemenea, magazinul online casaidea.ro pune la dispozitia dumneavoastra baterii grundig care pot fi accesate fie separat, fie la set, la preturi promotionale. 

Atunci cand vreti sa faceti o alegere potrivita, accesati casaidea.ro, pentru cele mai bune baterii primare tip AA si nu uitati sa tineti cont de tipul de dispozitiv pe care il aveti pentru ca bateriile sa se potriveasca intocmai, intrucat exista dispozitive care se adapteaza perfect diferentelor mari  de tensiune de intrare si dispozitive ca nu se adapteaza.

De asemenea, in conditiile in care aveti nevoie de baterii tip AA primare, de inalta calitate, recomandarea noastra este sa optati pentru baterii AA care apartin brandurilor de renume. Aceste tipuri de baterii, sunt cele care asigura o tensiune stabila si o capacitate de functionate maxima preturi accesibile.

Baterii & Acumulatori Tip AA

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!