Banda Adeziva

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
-52%

Banda adeziva pentru reparatii Troy T50010, 100 x 1500 mm

  • Tip Adeziune: Permanenta

  • Aplicabil Pe: Universal

28,59 Lei 13,72 Lei
TVA inclus
-47%

Banda pentru semnalizare cu rosu si alb Perel PRL1187-100 100m x 80mm

  • Tip Adeziune: Detasabila

  • Aplicabil Pe: Carton

43,43 Lei 23,02 Lei
TVA inclus
-52%

Banda adeziva pentru reparatii Troy T50005, 50 x 1300 mm

  • Tip Adeziune: Permanenta

  • Aplicabil Pe: Universal

22,44 Lei 10,77 Lei
TVA inclus

Banda Adeziva & Autoadeziva


Banda izolatoare este un produs care se foloseste in foarte multe domenii din industrie, precum automobile, electrice, telecomunicatii si minerit. Banda izolatoare sau banda adeziva este realizata din materiale precum PVC, material textil, cauciuc sau alte materiale speciale. 

Intotdeauna exista loc de reparatii si remedieri. Produsele acestea sunt utile cand vine vorba de o teava care curge sau izolarea unui cablu sau alte treburi casnice sau din domeniul industrial. 

In general, produsele sunt folosite pentru racordari si reparatiile instalatiei sanitare si de conducta. Sunt utile si pentru repararea cablurilor electrice. Banda de izolare odata utilizata se va suda instantaneu.

Un avantaj este faptul ca sunt extrem de durabile si rezistente. Pot repara aproape orice si pot fi folosite atat la temperaturi foarte ridicate dar si la temperaturi foarte scazute.

 Se pot utiliza pentru repararea tevilor cu succes, a diverselor recipiente cu apa sau pentru diferite obiecte ce au nevoie de o lipire instantanee si care sa fie rezistenta si durabila.

Datorita plusului de rezistenta, se pot utiliza si pentru astuparea gaurilor din recipiente de dimensiuni mici, medii sau mari care pot fi umplute si cu lichid.

Nu trebuie utilizate pentru conducte sau recipiente sub presiune. Banda adeziva, produs care apartine acestei game se poate folosi si pentru repararea articolelor de camping cum ar fi corturi sau alte articole de camping, piscine, barci, canoe sau altele.

 

Benzi Adezive & Garnituri de Lipit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!