Diverse

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Aparat curatat cu ultrasunete
 

In subcategoria “Diverse” se afla mai multe produse ce sunt necesare in viata unui om. 

Un suport universal auto este foarte util in momentul in care petreci mult timp in masina si ai nevoie de telefon pentru a primi informatii legate de trafic. 

Deschizatorul automat de ferestre este o solutie rentabila pentru ferestrele intr-o zona greu accesibila. Un deschizator automat de ferestre poate fi valoros pentru cei varstnici, unde poate fi folosit fie un comutator de panou localizat corespunzator, fie o telecomanda care ar putea lucra pana la cinci ferestre impreuna sau separat.

Cu ajutorul unui deschizator automat de ferestre nu trebuie sa va mai deplasati la fiecare fereastra in parte pentru a o inchide. Atunci cand ploua sau vreti sa dormiti, nu mai trebuie sa inchideti fiecare fereastra in parte daca aveti un deschizator automat de ferestre.

Fierul de calcat este un obiect ce nu poate lipsi din locuinta nimanui. Avand in vedere ca cea mai dura tesatura (care poate suporta caldura maxima) este un blug vechi din denim, un fier de calcat cu aburi de pana la 2750 wati este suficient si, probabil, cea mai buna alegere pentru toate nevoile casnice.

Chiar si acordurile sunt importante uneori, asa ca alegeti optiunea mai lunga ca de exemplu 2,5 metri este o lungime suficient de buna pentru uz casnic.In zilele noastre, chiar si fierul de calcat cu aburi este dotat cu o dubla optiune de utilizare a acestuia ca fier de calcat.

Exista putine tesaturi cu care nu puteti folosi un fier de calcat cu aburi, precum matasea. Acest lucru se datoreaza faptului ca va deteriora tesatura de matase.Aproape toate tesaturile pot fi calcate mai usor si mai repede cu utilizarea unui fier de calcat cu abur, in loc de un fier de calcat uscat, deoarece aburul scade mai rapid ridurile.

Fierul de calcat pe aburi detine un rezervor unde se introduce apa. Rezervorul de apa ajuta la generarea de aburi corespunzatori in timpul calcarii. Cu ajutorul acestui rezervor de apa si a aburului adecvat, va puteti calca hainele destul de usor si de aceea, de cele mai multe ori, oamenii recomanda si prefera sa cumpere un fier de calcat cu aburi.
Un aparat de curatat cu ultrasunete este un dispozitiv care este folosit pentru curatarea obiectelor, cum ar fi bijuteriile. Folosind valuri cu ultrasunete si substante chimice, aceasta masina de curatat bijuterii poate indeparta particulele straine, cum ar fi murdaria, uleiul si lacurile, precum si compusi de lustruire, cum ar fi Tripoli din bijuterii. 

Undele de inalta frecventa, de obicei de la 20-400 kHz, sunt trimise pentru a scoate particulele nedorite de pe bijuteriile tale, lasand totul, de la bratari pana la pandantivele de aur, sa se scurga si sa se elibereze de toate contaminatiile.


 

Fier de calcat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!